Прозрачно управление без задкулисни политически договорки и ежедневна комуникация с

...
Прозрачно управление без задкулисни политически договорки и ежедневна комуникация с
Коментари Харесай

Новият кмет на Благоевград положи клетва, обеща прозрачност

Прозрачно ръководство без подмолни политически сделки и ежедневна връзка с хората от община Благоевград даде обещание новият кмет на регионалния център, юрист Илко Стоянов, който през днешния ден постави клетва пред Общинския съвет, съобщи БНР.

На тържествена сесия ръководителят на ОИК Мартин Бусаров връчи решението за избора на Илко Стоянов като кмет на Благоевград, който постави клетва пред локалните законодатели, в наличието на Неврокопския митрополит Серафим и регионалния шеф Николай Шушков.

На 4 юли Стоянов завоюва частичните кметски избори в конкуренция с досегашния градоначалник Румен Томов, чиито пълномощия бяха прекъснати поради това, че в законоустановения период не е заличил компанията си, на която е бил едноличен притежател. Адвокат Илко Стоянов беше претендент за кмет на партия „ ИТН “ и на балотажа завоюва 56% от вота на гласоподавателите.

Вчера той е подал по електронен път заявление в ЦИК, с което се отхвърля от депутатското място, защото беше и лидер на листата на партия „ ИТН “, която завоюва три мандата в област Благоевград.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР