Процесите в политиката отвращават хората и ерозират доверието в партиите

...
Процесите в политиката отвращават хората и ерозират доверието в партиите
Коментари Харесай

Петър Витанов: Не е нормално ръководството на БСП да влиза в кални битки с президента

Процесите в политиката отвращават хората и ерозират доверието в партиите и водачите им. Българска социалистическа партия не би трябвало да остава непременно в ръководството, а да мисли по какъв начин да завоюва изборите. Атаките по президента от страна на управлението на партията са „ кална борба “.

Това сподели Петър Витанов, началник на Делегацията на българските социалисти в Европейския парламент и член на Националния съвет на Българска социалистическа партия в предаването „ Демокрацията “ с Петър Волгин по TV1.

„ В последните дни Народното събрание наподобява като Капълъ чарши. След всичко, което се случи, се запитвам кой отсега нататък ще желае да се занимава с политика или даже да взе участие в изборния развой. Сигурен съм, че в случай че има избори в идващите месеци, интензивността ще е доста ниска “, разяснява Петър Витанов.

Според социалиста даже държавното управление да събере нужната поддръжка и преодолее вота на съмнение, предстоят тежки дни за ръководещото болшинство, което „ ще трепери за кворума всеки ден “.

„ Свидетел съм на такива нежни болшинства. Те значат на процедура да ампутираш част от работата на Народното събрание. Приключва всяка интернационалната активност, участия в делегации. Не можеш да се лишиш от нито един народен представител, когато на всяко съвещание кворумът виси на косъм “, притеснява се Витанов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР