Протестиращият Петър Недевски изпрати отворено писмо до вицепремира и министър

...
Протестиращият Петър Недевски изпрати отворено писмо до вицепремира и министър
Коментари Харесай

Отворено писмо до нещото Каракачанов

Протестиращият Петър Недевски изпрати отворено писмо до вицепремира и министър на защитата Красимир Каракачанов. В него той показва възмущението и недоволството си от него.

Припомняме, че преди 2 дни Недевски и Кракачанов си размениха остри репллики. Вицепремиерът попита протестиращия дали той е народът.

Каракачанов към протестиращ: Ти ли си народът? Ти може да не искаш и майка си? (ВИДЕО)

" Отворено писмо до нещото Каракачанов!
Каракачанов, няма да се обърна с Господин Министър или Господин Вицепремиер към теб, тъй като за мен ти си една огромна 0!!!

Един елементарен човек, облечен във власт!

Вчера в разговор посред ни, си разреши да намесиш майка ми. Много подло, мерзко и пошло, типично за теб. Майка ми(лека и пръст, умря преди две години), беше заслужен човек, за разлика от теб. С повече от 40 години трудов стаж. Време, през което е градила и съзидавала това, което ти и твоите сътрудници от това мракобесно за България държавно управление, да разпродавате на безценица и да крадете!

През времето, когато ти сътрудник Иван, си си писал доносите, тя е работила за бъдещето на тази страна! Каракачанов, не тая завист и ненавист към теб, тъй като ориста задоволително те е намразила,за да те сътвори подобен.

Безразличен си ми и неопределен! Съвет от мен - за в бъдеще, не си позволявай да намесваш майките ни! За нас те са святи! Видно е, че за теб с изключение на власт и пари, други полезности не съществуват. ОСТАВКА!!!
С огромно пренебрежение: Петър Недевски "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР