Проституцията е зъл порок“, който принизява жените до роби, и

...
Проституцията е зъл порок“, който принизява жените до роби, и
Коментари Харесай

Папа Франциск: Проституцията е зъл порок, който принизява жените до роби

Проституцията е „ злобен недостатък “, който принизява дамите до плебеи, и постоянно се прави от мъже, които дефинират себе си като християни. Това написа папа Франциск в предговора към книга, оповестен от италианските медии в понеделник, оповестява Агенция Франс Прес, представени от БГНЕС. 
„ Всички форми на проституция се равняват на иго, престъпен акт, непоносим недостатък, който бърка правенето на обич с изтезаването на беззащитна жена “, се показва в текста, оповестен в италианския вестник „ Република “.
„ Човешко създание в никакъв случай не би трябвало да бъде продавано “, написа Светият отец в предговора към книгата на Алдо Буонауто – духовник, назначен от благотворителна организация на католическата черква да се грижи за бедните, хората в неволя и проститутките.
" Това е болест на човечеството, неправилен метод за осмисляне на обществото. Освобождаването на тези небогати плебеи е милосърден жест и обвързване за всички хора на благосклонност “.
" Никой не би трябвало да отклонява погледа си или да мие ръцете си от почтената кръв, разлята по улиците на света ", сподели той.
Папата посети и един от центровете за банкет в общността, където се срещна с " разпънати " дами и помоли за тяхната амнистия за " изтезанията, които би трябвало да понесат поради клиенти, доста от които се назовават християни ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР