Прокурорската колегия на ВСС върна на работа в спецпрокуратурата бившия

...
Прокурорската колегия на ВСС върна на работа в спецпрокуратурата бившия
Коментари Харесай

Върнаха Пламен Георгиев на работа в спецпрокуратурата

Прокурорската гилдия на Висш съдебен съвет върна на работа в спецпрокуратурата някогашния началник на КПКОНПИ Пламен Георгиев на планувано изключително съвещание. Осемте присъстващи членове гласоподаваха единомислещо Георгиев да се върне в спецпрокуратурата.

Георгиев се връща на работа като спецпрокурор от 1 август и не е належащо разкриването на щат за него, защото има свободни такива. Той работеше за последно в Спецпрокуратурата през 2011 година, където беше за малко преди първо да стане зам.-правосъден министър, а по-късно да оглави Антикорупционната комисия.

Георгиев подаде оставка като ръководител на КПКОНПИ на 31 юли, откакто дълго време беше в отпуска поради абсурда " Апартаментгейт ". Преди три месеца прокуратурата стартира инспекция по какъв начин той е купил първокласен тризонет в столичния кв. " Гео Милев ", като в това време се появиха и фрагменти с обширната му тераса с барбекю и сауна на покрива на блока. Тя е обща част от постройката, само че се оказа, че достъп до нея да има единствено фамилията му.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР