Георги Христов представи в социалните мрежи новата си песен по

...
Георги Христов представи в социалните мрежи новата си песен по
Коментари Харесай

Георги Христов представи видео към новата си песен

Георги Христов показа в обществените мрежи новата си ария по текст на лекарката – поетеса доктор Джина Дундова – Панчева. Музиката и аранжиментът на песента " Българийо, майчино обятие! " е на Димитър Гетов.

ще бъде на 2 юни в Летен спектакъл. Сърцето на концертите тази година е новият му албум " Пей, сърце ", който се състои от изключителни, завладяващи песни.

Ще Ви изхвърлят в безвремие новите части и превъзходните осъществявания. Тези премиерни части дават обещание освен да влияят с музикалната си мощност, само че и да основат нови хоризонти.

Новите шлагери на магичния реализатор „ Две целувки ", " Не подавай за довиждане ръка ", " Скитникът " и други най-нови, изпълнени с топлина и страст, присъщи за характера на Георги Христов, ще озарят вечерта и ще я създадат незабравима за феновете. Всичките му песни, издълбоко излизащи от душата му, разказват търсенето на светлина в тъмнината и катарзиса на човешките усеща. Съчетанието на Георги Христовия трогателен,магичен глас с чувствените текстове прибавят спомагателен пласт на прочувствена активност към тази безконечна ария за любовта и избора.

Гост реализатор на неговите концерти тази година ще е неизменимата му персонална другарка, огромната българска певица, Нели Рангелова, с която ще изпълнят новата им дуетна ария, подарък за публиката, най–бляскавия им шлагер, „ Когато се огледам в очите ти ", песента още веднъж потапя слушателите в магията на музиката в любов и религия, и лоялност в другарството.

Новият му албум, идните министър председатели на песни и турнето му, обособени с едно име „ Пей сърце " основава вълна от хубост и страст, която преодолява културните граници и сплотява хората от цяла България.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР