Прокурори, следователи и агенти на контраразузнаването са влезли в четвъртък

...
Прокурори, следователи и агенти на контраразузнаването са влезли в четвъртък
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО: Прокурори и ДАНС удариха криптопирамидата Nexo, има ли арестувани?

Прокурори, следователи и сътрудници на контраразузнаването са влезнали в четвъртък заран в офиси на известна компания, благосъстоятелност на български жители, която търгува с криптовалута във Англия, Швейцария, Съединени американски щати и известни офшорни дестинации.

Прокурори, следователи от Националното разследване и чиновници на ДАНС, взаимно с задгранични сътрудници, са почнали претърсвания на българските офиси на компания, търгуваща с криптовалути в целия свят.

По непотвърдена публично информация става дума за криптопирамидата Nexo на политика-финансист Антони Тренчев, разследван в Съединени американски щати за измами за милиарди долари.

Реклама

Полиция е видяна и пред първокласни парцели, свързани със притежателите на компанията, оповестява NOVA. Към момента няма информация за това дали са осъществени арести.

По непотвърдена информация следствието е обвързвано с съмнения, че притежателите са основали интернационална финансова пирамида, като са заблуждавали искащи непознати жители да влагат в биткойни и други криптовалути.

Вложителите били примамвани с предложения за нереално високи лихви. Схемата е идентична с тази, която преди 10 години разви в целия свят посочената като криптокралица българка Ружа Игнатова.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР