Твърди се, че шефът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг

...
Твърди се, че шефът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг
Коментари Харесай

Приоритетът на Ерик тен Хаг става ясен, след като звездите на Манчестър Юнайтед се „подиграха“ с мениджъра зад гърба му

Твърди се, че шефът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг е бил подиграван зад тила му от някои играчи на Червените дяволи предишния сезон.

Тен Хаг ще остане управител на Юнайтед след обзор в края на сезона, воден от новия съсобственик на клуба сър Джим Ратклиф, като на холандеца е дадена пролонгация за осъществяване. Юнайтед също е подготвен да организира диалози с Тен Хаг за нов контракт, като клубът желае да промени ролята му от управител на старши треньор.

И защото Ten Hag стартира да възнамерява идващия сезон, един от главните му цели ще бъде обезпечаването на естетика в съблекалнята. Имаше няколко обществени разногласието по време на престоя му на " Олд Трафорд " до момента, най-много сериозното изявление на Кристиано Роналдо с Пиърс Морган и Джейдън Санчо, обвиняващи Ten Hag в неистина.

Според отчет на Daily Mail някои звезди на Юнайтед даже са се подигравали на мениджъра зад тила му, като са издавали жужене. Шумовете бяха отпратка към подготовка при започване на мандата на Ten Hag, ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР