Прокурор буквално спря тока“ на Бойко Борисов с директен въпрос

...
Прокурор буквално спря тока“ на Бойко Борисов с директен въпрос
Коментари Харесай

Само в Narod.bg: Прокурор „спря тока“ на Бойко: „Ще дадете ли доброволно ДНК за бащинство“

Прокурор безусловно „ спря тока “ на Бойко Борисов с пряк въпрос дали ще даде непринудено ДНК за определяне бащинството на 11-годишната Ема Бориславова Йовчева, дъщерята на еротичния модел „ Мис Бикини “, заяви единствено пред Narod.bg източник от държавното обвиняване.

На 25 май, четвъртък, тарторът на ГЕРБ се появи на два разпита – първо в Софийската градска прокуратура (СГП) по делото, станало известно като „ Барселонагейт “, след това във Върховната касационна прокуратура (ВКП)заради сигнал от гражданско съдружие БОЕЦ за корист и корупция.

По време на разпита в наличието на неговия юрист Менко Менков прокурорът изненадал Бойко с пряк въпрос:

-„ Ще дадете ли непринудено ДНК за експертиза за бащинство “.

Борисов явно не очаквал такова запитване, тъй като безусловно блокирал и почнал да пелтечи, разкри информаторът на Narod.bg.

В този момент адв. Менков подскочил:

Реклама

-„ Това е дело за пране на пари, не за бащинство “, като не разрешил на Борисов да удостовери или отхвърли даването на ДНК.

Юристът, обаче, разяснява, че точно бащинството на някогашния министър председател е ключът към решаването на проблема, който ще е в огромен ущърб за Бойко Борисов.

Ако се потвърди с ДНК експертиза, че той е баща на 11-годишното момиче, към този момент имаме претекст за прането на 5-те милиона евро с парцели и порше в Барселона, с които разполагаше майката на Ема. Само това е методът – да се вземе ДНК от Борисов, Борислава Йовчева и тяхната наследница, разяснява източникът на Narod.bg

Иначе след разпита предишния четвъртък Бойко изрично отхвърли да разяснява по какъв начин е протекъл диалогът и какви въпроси са му задали прокурорите.

Тарторът на шайката откри сили да благодари на събралите се пред СГП негови поддръжници и депутати от ГЕРБ.

„ Защото няма нищо друго (за казване) “, сподели Борисов пред медиите на излизане от постройката на СГП, съпроводен от Менко Менков. Адвокатът сбито измърмори, че Борисов бил разпитан като очевидец и нямало нищо ново във въпросите, които му задали.

„ Вероятността Бойко Борисов да стане обвинен по следствието за къщата в Барселона е нулева “, самонадъхва се Менков.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР