Производителят на автомобили Opel реорганизира многобройните си свързани услуги за

...
Производителят на автомобили Opel реорганизира многобройните си свързани услуги за
Коментари Харесай

Opel с три пакета за свързани услуги

Производителят на коли Opel реорганизира многочислените си свързани услуги за всички модели леки и товарни коли и ги групира ясно в три пакета: Connect One, Connect Plus и Connect Premium.

Предимството за клиентите е че към този момент не би трябвало да задействат разнообразни услуги, само че могат да задействат рационално компилираните пакети елементарно и бързо единствено с няколко кликвания посредством приложението myOpel или OpelConnect Store. В същото време доста нови услуги обогатяват офертата - от EV Trip Planner за електрически транспортни средства като новите Opel Astra Electric или Opel Corsa Electric до практичната функционалност за дистанционно управление, която улеснява намирането на паркираното транспортно средство.

Пакетът Connect One включва, наред с други неща, eCall за незабавно повикване с автоматизирано предаване на местоположението на автомобила за пътната помощ и другите служби за реагиране при проблем. При по-продължително натискане на бутона B-Call се осведоми сервизът за щета, който първо изисква цялата нужна информация за първична отдалечена диагностика в случай че е належащо.

Освен това водачите получават доклади за положението на транспортното средство посредством приложението myOpel, което дава информация за положението на разнообразни системи на транспортното средство от задвижването до спирачките, налягането в гумите и бордовата електроника. Ако се издаде предупредително известие, потребителят може елементарно да изиска час за ремонт от дилъра в приложението.

Пълният пакет Connect One е включен в покупката на автомобила и е годен за 10 години; e-Call и B-Call са дейни през целия живот на автомобила без спомагателни разноски.

Connect Plus предлага цялостен пакет с необятна гама от услуги от навигация онлайн и функционалности на автомобила посредством приложение до нови услуги, изключително за електрически модели. Вратите могат да се отварят и затварят, а фаровете или клаксонът да се задействат посредством дистанционно управление през смарт телефон. Това оказва помощ, да вземем за пример, когато намирате личния си автомобил на огромен паркинг.

Приложението може да се употребява и за инспекция дали колата в действителност е заключена. Opel има намерение да даде информация по отношение на детайлностите за премиум пакета на по-късна дата.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР