Професор Димитър Йончев - експерт по национална сигурност коментира, че

...
Професор Димитър Йончев - експерт по национална сигурност коментира, че
Коментари Харесай

Роден експерт по сигурността обяви целите на терористите!

Професор Димитър Йончев - специалист по национална сигурност разяснява, че ислямският терорист изповядва дълг към бога. Затова на този декор мнения от вида като към остарелия вид тероризъм, че би трябвало със мощ да ги спрем, не правят работа.  „ Ислямският терорист желае да си извърши дълга към бога, не го интересува дали има боязън или не “, сподели в предаването „ лице в лице “ по bTV проф. Йончев.

По думите му в днешния свят заслужено е на всички да ни е еднообразно неловко. „ Европа в никакъв случай не е била толкоз неготова “, сподели той.

На въпрос имат ли цел терористичните атентати проф. Йончев съобщи: „ Да има доста персонален миг, идентичността като събитие е прекарване на индивида в някаква група. Религиозната еднаквост е доста твърда “.

„ Идеята за обща европейска войска е доста остаряла. Европа и еврото вървят надолу, до момента в който Щатите вървят напред. Допълните разноски не биха били реалистични. Хубаво звучи като политическо говорене, само че е утопично основаването на обща европейска войска “, проучва още проф. Йончев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР