Проф. Николай Витанов публикува на фейсбук профила си кратка информация

...
Проф. Николай Витанов публикува на фейсбук профила си кратка информация
Коментари Харесай

Витанов посочи цената на човешкото тяло

Проф. Николай Витанов разгласява на фейсбук профила си " къса информация за оперативната конюнктура за България във връзка с пандемията COVID-19 за 18 октомври 2021 година ". Според него, идващите две седмици ще бъдат тежки.

" Тази информация е за хората, които желаят да знаят какво чакам, че ще се случи с пандeмията в околните дни.Информацията е такава, каквато излиза от компютрите. Добро или неприятно, това излиза, това ви пиша.

Какво да ви пиша - пращим от ум. Изхвърлят се ваксини, а лечебните заведения са претъпкани. Това е ситуацията.Развитието е съгласно упованията. Очакванията са: оформяне на второстепенен пик на вълната и висока смъртност.

Очакват ни две тежки седмици. За тези, които постоянно четете тези сводки, това не е никаква изненада. Пазете се, това е.Картите за през днешния ден не демонстрират усмиряване на ситуацията. Параметрите на моделите порастват. Много ми се желае да напиша нещо разтушаващо  за ситуацията, само че тогава още на следващия ден числата ще ме опровергаят

Натискът върху хубавичко система няма да отслабне тази седмица. Броятна дейните случаи, хоспитализациите и случаите за интензивни отдилиния се чака да пораства.Човешкото тяло е скъпо нещо - застрахователната му стойност е над 10 милиона евро. Пазете си го, то ви обезпечава живота и здравето. Не се ловете на приказки, че е добре да живеете безхаберно и да се заразявате.   Гледайте си интереса. "  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР