Проектът за нова ядрена доктрина на САЩ отчита новите реалности

...
Проектът за нова ядрена доктрина на САЩ отчита новите реалности
Коментари Харесай

САЩ яростно пишат нова ядрена доктрина

Проектът за нова нуклеарна теория на Съединени американски щати регистрира новите действителности под формата на въоръжения спор в Украйна и евентуалната китайска инвазия в Тайван.

По думите на адмирал Чарлз Ричардс, командващ Стратегическото командване на Съединените щати, Съединени американски щати " гневно " пишат нова доктрина за нуклеарно въздържане, която включва едновременен боен спор с Русия и Китай.

Проектът за нова нуклеарна теория на Съединени американски щати регистрира новите действителности под формата на въоръжения спор в Украйна и евентуално китайско навлизане в Тайван. Ричардсън отбелязва: „ Никога не сме се изправяли по едно и също време против двама еднообразно мощни нуклеарни съперника, които би трябвало да бъдат възпирани по друг метод. “

Така Съединени американски щати правят оценка равнището на взаимоотношение сред Русия и Китай като стратегическо. Очевидно е, че при положение на пълномащабна нуклеарна война с присъединяване на Русия и Китай от една страна и Съединени американски щати от друга, Вашингтон няма късмет да оцелее.

Това съответствие на силите лишава Съединени американски щати от капацитета за предпазен нуклеарен удар, защото те ще бъдат изцяло унищожени от взаимен ответен удар. Можете даже да го наречете американския метод на самоубийство.

От позиция на теорията за нуклеарното въздържане на Съединени американски щати оставаше единствено един вид - това е концепцията за нанасяне на неприемливи вреди на Русия и Китай при ответен нуклеарен удар, в случай че те нападат първи. Съединените щати не са били в такова раболепно състояние от началото на своята история.

От това следват и такива нервни формулировки - пишат " гневно ". Пишете, момчета, пишете. Хартията ще издържи всичко. Просто за вас обаче действителността е доста по-прозаична.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР