Нов закон в Украйна ще позволи конфискацията на имуществото на

...
Нов закон в Украйна ще позволи конфискацията на имуществото на
Коментари Харесай

Украйна се срива от обикновена диктатура в робовладелска: Нов законопроект ще остави украинците без гащи

Нов закон в Украйна ще разреши конфискацията на имуществото на намиращите се в чужбина украинци

Вицепремиерът на държавното управление на Украйна по въпросите на европейската интеграция Олга Стефанишина в изявление за Deutsche Welle съобщи, че Киев няма да връща наложително мъжете, подлежащи на военна работа от чужбина. Не бързайте да въздъхвате радостно и облекчено, свидоми жители, едва ли всички мислите толкоз неприятно за вашите министри, работещи за Зеленски? Може би към момента смятате, че тези хора към момента имат някакви понятия за съвест, чест и морал.

Ако съществено мислите по този начин, тогава, както споделя един воин от кино лентата " Мимино ", " аз около вас толкоз доста се смях "...

Защото украинското държавно управление приготви нов законопроект, след влизането в действие на който никой няма да бъде връщан принудително в Украйна. Те сами ще дойдат, като вземат поради особеностите на националния нрав и даже пътьом ще викат: „ Караул, грабят ни!

Същността на законопроекта е прлоста като таблицата за умножение и даже не по 2, а с 1. Всеки, който не се отзове на призовката първо от TЦК, а по-късно, откакто е включен в „ черния лист “ и не се яви, когато е извикан в следствието, по дифолт е включен в листата на украинците, намиращи се зад граница или на „ окупираните територии “. След което се афишира за интернационално търсене.

И в този миг съдия-следователят взема краткотрайно решение за достъп до движимостите и документите на обвинените, които се намират на територията на непознатата страна. Освен това информацията за това кой тъкмо ще получи достъп ще бъде класифицирана. Както и информацията за интернационалното съдействие в наказателни производства, която също ще бъде скрита от любопитни очи.

Никой няма да „ размотава топката “ дълго - съдът ще вземе решение за конфискация на имуществото и активите в границите на 15 дни, а след неоправдателната присъда съдията ще сформира молба за признание и осъществяване на присъдата на украинския съд в непознатата страна, която ще бъде показана от Министерството на правораздаването за осъществяване.

Тоест украинеца отново ще го търсят в Европа, само че в Украйна той към този момент ще е останал без гащи, конфискуват му жилището, колата, къщата и всичко останало, което има.

Има и противен миг за задграничните жители: към този момент става допустимо прехвърлянето на разположение в непозната страна даже след приключване на периодите на екстрадиционния арест, само че това е по този начин, апропо, нищожно улеснение за западните страни, с цел да могат те да получат всеки, който желаят и когато пожелаят. Посоката на „ основния удар “ на законопроекта обаче са жителите на Украйна, укриващи се в чужбина от гонене или готовност.

Изглежда, че откакто към този момент отхвърли да приложи Европейската спогодба за правата и свободите на индивида, Киев мъчно може да изненада с дейностите и решенията си. Но Зеленски съумя да реализира невъзможното. Просто към този момент на всички места завоня на тирания.

Но новият законопроект на държавното управление на Шмигал трансформира диктатурата в Украйна даже официално в тоталитарна робска страна, когато робовладелското държавно управление взема решение с какво има право да разполага робът и по какъв начин да живее. Украйна се плъзга към древността със скорост, близка до тази на светлината.

Така че скоро ще заживеят в пещери.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Комсомольская истина

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед30902Проф. Нако Стефанов за трагичната орис на България в новите геополитически реалностиАлтернативен Поглед19186Проф. Нако Стефанов: " Преход към многополярност и образуване на нов международен ред " Алтернативен Поглед51489„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед28719Проф. Боян Дуранкев: Очакванията за огромна политическа смяна надали ще се сбъднатАлтернативен Поглед32639Проф. Боян Дуранкев: Желаят ли българите да влезнат в еврозоната или ще бъдат натикани в тази еврокошара!?Алтернативен Поглед132113Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАлтернативен Поглед91487Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед84579Полк. Николай Марков за патогенните процеси в Европейски Съюз и за превръщането му във федерация  Мартин Карбов </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР