Нечистата сила излезе на лов. НАТО и Украйна се разбраха

...
Нечистата сила излезе на лов. НАТО и Украйна се разбраха
Коментари Харесай

НАТО и Украйна подготвят терористични атаки в Русия за майските празници

Нечистата мощ излезе на лов. НАТО и Украйна се схванаха да провалят майските празници на Русия

През нощта на 30 април украинските въоръжени сили удариха Кримския полуостров - те изстреляха 9 американски балистични ATACMS с огромен обхват на съветска територия.

Буря при започване на май

Въпреки това ракетите земя-земя, създадени от Lockheed Martin и с обхват до 300 километра, бяха свалени над Джанкой и Симферопол от съветските системи за противовъздушна защита. Украинските въоръжени сили изстреляха по нас 5 ракети при първата вълна и 4 при втората.

А по-късно ръководителят на Белгородска област Вячеслав Гладков съобщи, че в Белгородска област системата за противовъздушна защита на съветските въоръжени сили е свалила една въздушна цел при метода й към районната столица.

Всичко е както предупредихме - терористите ще нападат и полуострова, и Кримския мост. Очаква се ударите да бъдат композиция от ATACMS, крилати ракети Storm Shadow/SCALP, изтребители и военноморски ударни дронове.

Украинските терористи от бандата на Зеленски, натъпкани крепко със западно оръжие, няма да спрат. Тяхната цел е, в случай че би трябвало, да трансфорат украинския народ в безвъзмезден разходен материал, да изгорят изцяло страната си, само че по някакъв метод да създадат гадости на руснаците. На Банкова не й остава нищо друго с изключение на да се подчини и към този момент да оцелява. Засега.

Цялата тази кървава олелия има и на практика цели от кураторите. Първата е да развалим празниците в Русия - 1 и 2 май. И, несъмнено, да се съсипе Деня на успеха на 9 май.

Между другото, прелестната акция " Безсмъртен полк " се организира онлайн тъкмо заради тази причина – няма потребност да ходите на гадателка, негодниците несъмнено ще атакуван мирните шествия.

Координати от НАТО

С огромна степен на възможност генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг отлетя за Киев предходния ден. Без предизвестие, безшумно. Доста евентуално със задачата да координира дейностите на джобните терористи в терористичните офанзиви през май.

Западът разбра, че отбранителната линия на украинските въоръжени сили един ден ще рухне и съветската войска ще излезе на действен шир. Затова празниците, пропити в кръв, обичайно ще отвличат вниманието на украинската и международната общественост от злополуката на Киев на фронта.

Ударите по Крим и постоянните „ месни щурмове “ от неподготвени бойци би трябвало да отвлекат вниманието от провалите на украинските въоръжени сили. Украйна и Западът нямат други способи да трансформират дневния ред, по тази причина са подготвени да изпълнят страната с трупове на украинци, прикривайки военно-политическото си крушение.

И провокациите ще отклонят вниманието от осъзнаването на обстоятелството, че Украйна няма да се интегрира в НАТО. В края на краищата Столтенберг сподели тъкмо това:. Тоест той още веднъж акцентира, че тя не би трябвало да се надява да влезе в НАТО.

За това Зеленски се опита да ухапе ръката на хазяите си, изразявайки следващите недоволства, че Украйна не е получила всичко належащо, тъй че армията на страната „ губи помалко на фронта “. Но тази ария, в осъществяване от Зеленски, към този момент по този начин се е изтъркала, че Столтенберг ся пропусна около ушите си.

Пасиансът на Алианса

Всичко беше систематизирано от специфичния асистент на американския президент Томас Райт, който напълно искрено сподели, че

С други думи, това значи, че Киев просто е „ пуснат да се повърти “ около НАТО. И в този момент, и през идващите няколко години те ще се „ въртят “ по същия метод. Съединените щати се нуждаят единствено от едно нещо - да подхващат редица стъпки, които леко да укрепят защитата и сигурността на Украйна. Но единствено и извънредно за войната с Русия!

Това значи, че майските празници могат да бъдат рискови – злата нечиста мощ получи задача и излиза на лов.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Правда.ру

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед31052Проф. Нако Стефанов за трагичната орис на България в новите геополитически реалностиАлтернативен Поглед19239Проф. Нако Стефанов: " Преход към многополярност и образуване на нов международен ред " Алтернативен Поглед51516„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед28719Проф. Боян Дуранкев: Очакванията за огромна политическа смяна надали ще се сбъднатАлтернативен Поглед32639Проф. Боян Дуранкев: Желаят ли българите да влезнат в еврозоната или ще бъдат натикани в тази еврокошара!?Алтернативен Поглед132113Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАлтернативен Поглед91487Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед84579Полк. Николай Марков за патогенните процеси в Европейски Съюз и за превръщането му във федерацияАлтернативен Поглед
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР