Продава се имот на легендарно място със смайваща цена!Електронен търг

...
Продава се имот на легендарно място със смайваща цена!Електронен търг
Коментари Харесай

Продава се имот на място легенда. Цената ще ви смае!

Продава се парцел на именито място със смайваща цена!

Електронен търг за хотел в село Нареченски бани е разгласен от Българската банка за развиване. Той ще е за някогашният почивен дом „ Здравец ”, който  се намира в центъра на селото край брега на река Чая, написа trafficnews.bg
-->
Комплексът се състои от две елементи – четириетажен хотел с 54 двойни стаи със застроена повърхност 393 кв.м. и триетажна постройка (132 кв.м.) с 4 просторни жилището. Парцелът е с повърхност 941 кв.м. На партерния етаж има построен ресторант с панорама към река Чая.

От банката пишат, че парцелът е на извънредно безшумно и умерено място измежду красивата природа на Средните Родопи, като е подобаващ за хотел или старешки дом.

Село Нареченски бани е един от най-известните балнеолечебни курорти в България, като водите от трите минерални извора лекуват редица болести на нервната, сърдечно съдовата, опорно-двигателната система.

Почивният дом преди е функционирал точно като леглова база по разнообразни посоки за балнеолечебни процедури.

Търгът ще се  организира онлайн на 6 юли, като началната тръжна цена е 285 750 лв., а стъпката за наддаване е 5715 лв.. Депозитът за присъединяване е колкото началната тръжна цена - 285 750 лв., отбелязва Блиц..
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР