Продължаваме промяната все още не са поканени за консултациите за

...
Продължаваме промяната все още не са поканени за консултациите за
Коментари Харесай

ПП чака покана от Радев за мандат, но иска бюджет

" Продължаваме промяната " към момента не са поканени за консултациите за кабинет от президента Румен Радев, само че ще откликнат и биха приели мандат за сформиране на държавно управление. Това стана ясно в отговор на въпрос на публицисти към пиара на парламентарната група.

Депутатът Асен Василев от своя страна разяснява думите на президента за разногласията към поста на Радостин Василев в Комисията по спорта и обвиняванията, че е " получено позвъняване от Движение за права и свободи ".

" Сюжетът е стартират, по тази причина, че Движение за права и свободи внезапно мощно се заинтересува от Комисията по спорт ", сподели той. И изиска: " Трябва да питате Радев дали се е обаждал на някой ".

Василев още веднъж изиска служебният кабинет да приготви бюджет.

" Президентът е споделил, че в Народно събрание би трябвало да се коват закони, а не интриги - аз съм изцяло склонен с него и приканвам служебният кабинет да изпрати бюджета. С наслаждение бихме го разгледали и бихме се погрижили за сигурността на българските жители следващата година ", разяснява той. Асен Василев още веднъж акцентира, че би трябвало да се подсигури на ниска цена ток за бизнеса.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР