Продължаваме промяната изпочупиха всичко и сега отказват да участват в

...
Продължаваме промяната изпочупиха всичко и сега отказват да участват в
Коментари Харесай

Даниел Митов: ПП изпочупиха всичко и сега отказват да участват в поправянето

" Продължаваме промяната " изпочупиха всичко и в този момент отхвърлят да вземат участие в поправянето.

Това сподели Даниел Митов от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили в " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия.

 

Той бе безапелационен, че " Продължаваме промяната " са в изолираност, защото не реагират вярно, което съгласно него може да се дължи на липса на опит или на детски показа.

 

" Апелирам към разсъдък, тъй като обстановката сега е такава, че страната е пред строшаване, в случай че не е и счупена. Предстоят доста тежки времена.Наследството от ръководството на " продължаваме смяната " е доста тежко изключително в бюджетната сфера.

 

 

Правителството на Борисов остави 12 милиарда фискален запас плюс още пари, които бяха отделени за инфраструктурни планове, особено за Автомагистрала " Хемус " и бяха харчени безсистемно ", сподели още Митов.

 

Той счита, че Министерство на финансите през вчерашния ден е споделило, че да се финансира този бюджет, ще трябват още повече от 15 милиарда лева нов дълг при 7% недостиг.

 

" Това са страшни числа, те ни отдалечават от Еврозоната. Сега сега ни оставят това завещание и споделят: намерете си сътрудници и ние ще стоим в профил ", сподели още Митов.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР