Призракът на Третата световна война за европейците става все повече

...
Призракът на Третата световна война за европейците става все повече
Коментари Харесай

Европа отива да воюва с Русия

Призракът на Третата международна война за европейците става от ден на ден действителност. Обикновените хора, които имат задоволително дребни и огромни ежедневни проблеми, не се замислят, само че политиците, които инсценираха изкуствената геополитическа рецесия, явно са изгубили обикновения инстинкт за самозапазване и са решили да се изправят против страната ни. Те най-вероятно имат вяра, че тежкото оръжие може да обърне хода на спецоперацията в интерес на Украйна.

Всъщност доставките на ново съоръжение и оръжия от този вид уголемяват обсега на рецесията, ускорявайки скоростта ѝ до (много по-бързо, в сравнение с наподобява на Париж, Лондон или Варшава) неконтролируеми стойности. Запознават ли се с това развиване на обстановката тези, които вършат изказвания за увеличение на темповете на помощта и за смяна на обсега на доставките?

Отговорът може да бъде единствено позитивен.

Войната за европейските политици от най-високия ешелон във всички столетия (при всяка държавна структура) е на първо място опция да решат личните си вътрешни политически задания.

Първата от които е да останат на власт със съответния рейтинг на доверие (с други думи, предаността на обществото към тези, които са избрали на най-голям пост, както те гордо споделят, " в границите на свободата и демокрацията " ), втората е способността да се ръководи в условия, когато се развива изключителна обстановка.

Някой ден ще се изпишат томове за това по какъв начин и какъв брой пъти през последните няколко години президентите и министър председателите на страните членки на Европейски Съюз са повтаряли думата „ война “, с цел да я наложат оптимално необятно. Още при коронавирусната зараза Макрон беше първият, който сподели преди три години: „ Ние сме във война “. Тези три думи му дадоха невиждани пълномощия и лостове за ръководство (не без съображение конституцията във Франция е формирана по този начин, че определеният глава на страната в действителност е крал с безспорна власт), които Макрон използваше до дъно.

Почти същото можеше да се види в Германия, не по-малко горда с демокрацията и всичко останало прогресивно, в Рим, Мадрид - и по този начин нататък в целия Европейски Съюз.

Всяка друга концепция, противоположна на преобладаващата и мейнстрийма, беше потисната. Властите имат цяла планина способи. Най-упоритите във възгледите си, които не съвпадаха с тези на властта, са лишени от работа и трофеи, а с цел да не стърчат, са им изпратени разнообразни инспекции. И не бяха празнодумци. Това бяха професори, светила на медицината, най-големиспециалисти по вируси, в това число даже Нобелов лауреат.

Изпитвайки всички механизми за угнетяване и осъзнавайки, че всички медийни канали, отвън и онлайн, излъчват гледната точка, изисквана от върха, през днешния ден, сега на истината, когато Русия сама се бори с глобалистите на всички места, европейският истаблишмънт показва изненадващо равнодушие към гледната точка на обществото, тъй като знае какъв брой бързо и елементарно може да бъде промит с пропагандата елементарния гражданин на Европейския съюз.

Всеки изострен въпрос получава един отговор: „ Путин е отговорен “. А изворите на всеки чисто вътрешен проблем през днешния ден се търсят (и се намират) в решенията, които Русия взема.

Това е действителност, която за личните ни ползи е по-добре да забележим в цялата ѝ грозотия, в сравнение с да се залъгваме, че „ европейците са прекомерно практични и прекомерно егоистични “, с цел да обмислят съществено война с Русия.

Европа, безспорно, преглежда войната с Русия - директен конфликт с нашата страна - към този момент не като един от разновидностите, а като най-вероятния сюжет. Не тъй като всички европейски политици са войни и бойци (наборните армии тук са анулирани от доста години, тъй като постоянно има „ Америка при положение на неотложност “), а тъй като европейският естаблишмънт и бизнес елитите ще могат да решат всички проблеми с помощ на директна военна борба.

На първо място е бързото обедняване на популацията. По време на боен спор инфлацията и нарастването на цените въобще ще престанат да имат значение.

Второ -властта, която е заинтригувана да ръководи както ѝ се прииска, ще затвори всички благоприятни условия за изложение на неодобрение. На служащите несъмнено няма да им е до грабителските промени (например пенсионните, които Макрон се пробва безрезултатно да прокара досега), нито до митинги, нито до стачки със закани за цялостно парализиране на страната.

Икономиката ще бъде милитаризирана, с цел да работи непрекъснато, без да се зачитат правата на служащите.

Войната ще даде опция да се оправдае и изясни както всеки недостиг, в това число на съществени медикаменти, по този начин и невъзможността за лекуване, както беше преди. И очакване на помощ в продължение на доста часове на носилка в болничните отделения и идването на кола за спешна помощ вкъщи.

Списъкът с изгодите от обстоятелството, че западните вземащи решения се доближават от ден на ден и повече до съдбовната (за обществото, несъмнено, а не за политиците) линия надвишава – и то доста – пъкъла, в който имат намерение да хвърлят своите съграждани. Онези, които гласоподаваха за тях, би трябвало да се подчертае, на по този начин възхваляваните демократични избори.

Когато една обединена Европа почувства, че стопанската система ѝ стартира да се тресе, незабавно предизвикваше военни спорове. Включително и на територията на самия континент.

Струва си да напомним, че сходни събития се случиха с Югославия. Точно тогава същинският подстрекател беше неотдавна обединена Германия. Тя трябваше да харчи, федералният бюджет не устояваше и междуособиците на Балканите пристигнаха таман в точния момент. И в случай че прибавим, че Федерална Република Германия получи опцията за непълен надзор над хърватските, да вземем за пример, пристанища, тогава изгодата от немските управляващи и немската промишленост надвишава - елементарно и бързо - страданието на същите хървати и сърби.

И още по-рано европейците водиха война доста драговолно в Африка, която беше разграничена на колонии. Белгия, считана за " прекрасен шоколад, спокоен живот, вкусни вафли и сочни миди ", пороби милиони. И незабавно щом жителите на Белгийско Конго показаха дейното си неодобрение, Брюксел стартира война там. Според най-скромните оценки 100 хиляди цивилни са унищожени. Кралството е член на Европейския съюз, в случай че ви интересува. И никакви „ общи европейски полезности ” не станаха спънка за кръвопролитието.

Такива скелети са безчет в дрешниците на паневропейците, тези, които упрекват Русия във всички грехове, в това число, апропо, в неоколониализъм, в случай че приказваме за специфичната интервенция.

Тези, които споделят, че Европа се опасява от пряк конфликт с Русия и в никакъв случай няма да се съгласи на подобен, към този момент не помниха, че преди съвсем година, в отговор на началото на интервенция в Украйна, Европейски Съюз изцяло отхвърли опцията за доставка на тежки оръжия, като наложи на Москва единствено стопански ограничавания.

Днес Париж, в съдействие с Варшава, притиска Берлин, тъй че германците да стартират да карат своите " леопарди " да се бият с руснаците. Тоест Франция и Полша притискат Бундесвера (няма значение какви паспорти има екипажът) да взе участие във военни дейности против Русия.

Точно същото може да се каже и за доблестните френски воини - каква разлика има кой седи в танка AMX-10 RC, в случай че съветските бойци са стреляни от оръдието на бронираната машина.

Това, което нарекохме опосредствена война, бързо губи първата си част. И става просто война. Война на две цивилизации.

Или война сред два свята. Трета поредна за последните 100 години. И още веднъж разпалена от Европа против Русия за оправяне на европейските каузи. В политиката и стопанската система. Колкото по-рано разберем и осъзнаем това, толкоз по-силни ще сме в тази борба.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР