Германската армия планира да използва приложението за кратки видеоклипове TiTok

...
Германската армия планира да използва приложението за кратки видеоклипове TiTok
Коментари Харесай

Германската армия ще привлича новобранци чрез TiTok

Германската войска възнамерява да употребява приложението за къси видеоклипове TiTok за набиране на новобранци, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

Германската осведомителна организация се базира на изказване на Бундесвера от през вчерашния ден.

„ За да се съревноваваме с най-хубавите мозъци, потреблението на TiTok е безусловно неотложно ", съобщи говорителка на немското министерство на защитата.

 Свлачище погълна цяло село (ВИДЕО) 1 мин. Свлачище погълна цяло село (ВИДЕО)  „ GLAS с Тина Ивайлова “: Появи се търсеният Иван Кацаров от Пловдив 3 мин. „ GLAS с Тина Ивайлова “: Появи се търсеният Иван Кацаров от Пловдив  На 53 година умря номинираният за „ Оскар “ режисьор Морган Спърлок 3 мин. На 53 година умря номинираният за „ Оскар “ режисьор Морган Спърлок  Времето в събота – слънчево с температури до 28° 2 мин. Времето в събота – слънчево с температури до 28°  Лимузина с зрелостници катастрофира в центъра на София (СНИМКА) 1 мин. Лимузина с зрелостници катастрофира в центъра на София (СНИМКА)  Изписаха мъжа, оживял след гръмотевица при бурята в София 2 мин. Изписаха мъжа, оживял след гръмотевица при бурята в София  Свлачище погълна цяло село (ВИДЕО) 1 мин. Свлачище погълна цяло село (ВИДЕО)  „ GLAS с Тина Ивайлова “: Появи се търсеният Иван Кацаров от Пловдив 3 мин. „ GLAS с Тина Ивайлова “: Появи се търсеният Иван Кацаров от Пловдив  На 53 година умря номинираният за „ Оскар “ режисьор Морган Спърлок 3 мин. На 53 година умря номинираният за „ Оскар “ режисьор Морган Спърлок  Времето в събота – слънчево с температури до 28° 2 мин. Времето в събота – слънчево с температури до 28°  Лимузина с зрелостници катастрофира в центъра на София (СНИМКА) 1 мин. Лимузина с зрелостници катастрофира в центъра на София (СНИМКА)  Изписаха мъжа, оживял след гръмотевица при бурята в София 2 мин. Изписаха мъжа, оживял след гръмотевица при бурята в София

В края на този месец наборните комисии в Германия стартират да ползват нов метод на основата на приложението, като употребяват особено създадена за задачата стратегия.

Според говорителката на военното ведомство от значително значение е Бундесверът да доближава до младежите на място, където те могат да получат информация и да обменят хрумвания цифрово.

Могат ли почитателите им да се трансфорат в действителни гласове в урните?

Тя добави, че военнослужещите ще могат свободно да влизат в обществените платформи, стига да го вършат, когато са в отмора. Другите условия са да го вършат от лични устройства и да не издават военни секрети.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР