Призоваваме всички да се ваксинират, защото това е единственият изход,

...
Призоваваме всички да се ваксинират, защото това е единственият изход,
Коментари Харесай

Шефът на ваксинационния щаб с призив към българите

Призоваваме всички да се имунизират, тъй като това е единственият излаз, успеваемостта на имунизацията е 95%. Това сподели ръководителят на Националния имунизационен щаб проф. Красимир Гигов, откакто се имунизира в УМБАЛСМ „ Пирогов “, съобщи „ Фокус “.

„ Имунизационният развой е извънредно значим. Днес множеството страни от Европейски Съюз провеждат имунизация. Така демонстрираме нашите обединени старания в битката с COVID-19.

Искаме да покажем, че имунизацията е безвредна, безвредна и има само положителни резултати. Тя защищава от болестта. Не е лекарство, а профилактично средство против това тежко страдалчество за хората “, уточни Гигов.

„ 95% е успеваемостта на тази ваксина, а доста малко ваксини могат да се похвалят с това. В началото ще бъдат по-малко имунизираните, като са получени дози за към 5000 души.

Това е една генерална реpетиция, на която не са позволени неточности. Ще забележим по какъв начин вършим доста добра организация и тя ще става все по добра. Призоваваме всички да се имунизират, тъй като това е единственият излаз. Нека да посрещнем лятото другата година като едно обикновено лято “, добави той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР