Привържениците обвиниха шефовете в подмолни действия и доноси Организираните привърженици

...
Привържениците обвиниха шефовете в подмолни действия и доноси Организираните привърженици
Коментари Харесай

Феновете на Локо :Имаме неочакван враг в лицето на ръководството на клуба

Привържениците упрекнаха шефовете в подмолни дейности и доноси
Организираните последователи на " Локомотив " (Пд) продължиха с акцията си против клубното управление. Това стана, откакто почитателите показаха недоволството си от организацията на мача с " Ботев " (Враца), принудила ги да чакат на дълги опашки, както и с ръководството на обичания си клуб.  Те упрекнаха шефовете на " Локо " че работят тайно и пращат доноси против тях на органите на реда. 

" Черно-белите " последователи излязоха със специфична декларация. Ето нейният текст:

Локомотивци,
Нашият нов дом има към този момент две приключени трибуни и придобива все по-завършен тип. Той се трансформира в наша горделивост, и не на последно място, тъй като неговата реализация се дължи в голяма степен на работата, свършена от черно-белите последователи през последните години. Без всички нас " Лаута " нямаше да бъде това, което е сега.
Ние бяхме на първа линия, когато парите в Пловдив се разпределяха незаслужено и в ущърб на " Локомотив ". Бяхме на първа линия всякога, когато това беше належащо в името на " Локомотив "! Ние бяхме поръчител, че строителството на нашия нов дом се прави без компромис и без ненужно разхищаване на средства, както това се случи на един добил печална популярност обект.
С всяко наше деяние ние доказахме безкористна поддръжка в името на " Локомотив "!
С голяма изненада и гадност разбираме, че всички ние, черно-белите последователи, имаме непредвиден зложелател в лицето на управлението на клуба.
Срещу редица наши последователи са подадени и се приготвят доноси, които имат за цел да подронят репутацията им на работното място – където те са се потвърдили като експерти. Милиционерският метод, който подухва мемоари за едни мрачни отминали времена, очевидно е в кръвта на някои лица от управлението.
Крайната цел на сценаристите на доносническата акция е всяване на разкол измежду нас, с цел да могат те да бъдат оставени на мира при реализирането на своите планове. Имаме опасения, че хората от управлението на клуба възнамеряват да продължат строителството на " Лаута " по метода, по който това се случи на печалната бездънна яма на бул. „ Източен “.
Очевидно откритата и почтена позиция на последователите на Локомотив е проблем за тях и те подхващат акция по оклеветяване.
Хората от управлението на " Локомотив " Пловдив започнаха подмолни дейности против последователите!
Те обаче пропущат значимата детайлност, че тръгвайки против едни от нас, те се изправят против цялата черно-бяла общественост и няма да се поколебаем да се защитим всеки един от нас - без значение от цената! 

Декларацията е подписана от фракциите:Lauta Hools, Gott Mit Uns, Napoletani, Lauta Frontline, East Club, Бригада Пловдив, Гарата, Организация " Трибуна Спортклуб ", World Wide Locos, Magic of Plovdiv.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР