Привърженици на партия Възраждане се събраха за поредна вечер на

...
Привърженици на партия Възраждане се събраха за поредна вечер на
Коментари Харесай

Пловдив и Русе отново извикаха: Мутри, вън!

Привърженици на партия " Възраждане " се събраха за поредна вечер на митинг пред постройката на община Пловдив с искане за оставки на кабинета и основния прокурор, съобщи Българската национална телевизия.

Те обявиха, че днешната /б.р. вчерашната/ поддръжка на прокурорите от структурите в страната за техния шеф Иван Гешев е била направена под йерархичен напън и за следващ път отхвърлиха разновидността планът за нова конституция да удължи ръководството на Бойко Борисов като министър ръководител.

Всеки работен ден протестиращите от партия " Възраждане " показват недоволството си с речи на площада пред общината. Масовият митинг в града обаче, в който се включват жители от разнообразни обществени групи и с разнообразни политически убеждения, се случва в четвъртък.

Шествие за 46-ия ден на митинги в Русе. Традиционният антиправителствен митинг в Русе стартира пред Съдебната палата в града.

С крясъци " Оставка " и " Мутри вън " участниците в него направиха шествие от централния площад " Свобода " до един от русенските знаци - Пантеона на възрожденците.

По пътя си те блокираха за малко придвижването по кръстовището сред улица " Петко Д. Петков " и булевардите " Цар Освободител " и " Съединение ", като упорстваха, че " всеки ден ще е по този начин, до оставката на министър-председателя Бойко Борисов и основния прокурор Иван Гешев ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР