Притежателите на Monero могат да използват тази криптовалута за закупуване

...
Притежателите на Monero могат да използват тази криптовалута за закупуване
Коментари Харесай

Магазините на редица известни музиканти ще приемат за разплащане криптовалутата Monero

Притежателите на Monero могат да употребяват тази криптовалута за закупуване на музика по време на празниците. Едновременно 45 известни изпълнителя и 5 огромни интернет магазина обявиха, че ще одобряват Monero.
Освен това, при потреблението на Monero се дава 15% отстъпка. Но не във всички магазини. Monero поддържат Mariah Carey, Backstreet Boys, Scorpions, Dixie Chicks, Kaskade, Lana Del Rey, Lumineers, Marilyn Manson, Motley Crue, Sia и други. Целият лист е оповестен тук.

“Криптовалутите стават все по-популярни и е значимо моите почитатели да имат по-богат избор при закупуването на моите песни” – сподели рап-звездата G-Eazy. “Monero е една от най-безопасните и конфиденциални цифрови валути и е един от най-хубавите разновидности за почитателите в това предпразнично време“.

Тази самодейност носи името Project Coral Reef и е проведена от бизнесмена и почитател на Monero Навин Джейн (Naveen Jain), който работи с доста реализатори. За да бъде осъществена тази концепция, екипът е работил с комерсиалния уебсайт Shopify, който приема биткойни. Плащанията ще се обработват от компанията GloBee.

Към сегашен ден Monero е на 9-то място по капитализация измежду всички криптовалути с към $3,7 милиарда, като цената на една цифрова монета е $240 (според данните на Coinmarketcap).
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР