Принц Хари и Меган Маркъл се явиха в Уестминстърското абатство

...
Принц Хари и Меган Маркъл се явиха в Уестминстърското абатство
Коментари Харесай

Последният кралски ангажимент на Хари и Меган

Принц Хари и Меган Маркъл се явиха в Уестминстърското абатство за Деня на нациите на английската общественост – последният им кралски ангажимент, предадоха от „ Daily Mail “.

Херцозите на Съсекс дойдоха преди принц Уилям и Кейт Мидълтън, с които се срещат за първи път, откогато оповестиха Мегзит. За разлика от предходната година, този път Хари и Меган били настанени непосредствено на местата си, вместо да вземат участие в процесията на Елизабет II. Уилям и Кейт обаче в последния миг също били съпроводени непосредствено до местата си, като от Бъкингам не са коментирали решението зад неочакваната смяна в графика. Настроението е било свежо и сред двете фамилии не е личало напрежение – четиримата се поздравили с усмивки.

Сред гостите са били министър ръководителят Борис Джонсън и бременната му избраница Кари Саймъндс, Джери Халиуел от „ Спайс гърлс “ и 13-годишната й щерка, както и изпълнителите на събитието Александра Бърк и Крейг Дейвид.

Маркъл блесна в зелен тоалет – рокля на „ Emilia Wickstead “, шапка на „ William Chambers “ и мини дамска чанта за 1695 паунда на „ Gabriel Hearst “, която е носила и преди. Херцогинята дефилира в чифт бежови високи токчета на „ Aquazzura “. Визията й бе приключена от обичаните й обеци за 6950 паунда „ Stowstorm “ на „ Birks “.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР