Нова телевизия свали предсрочно предаването Скрита самоличност и от днес

...
Нова телевизия свали предсрочно предаването Скрита самоличност и от днес
Коментари Харесай

Свалиха Скрита самоличност

Нова телевизия смъкна предварително предаването " Скрита идентичност " и от през днешния ден на негово място в 20.00 часа ще гледаме повторения на " Черешката на тортата ". Новото шоу, което води Герасим Георгиев-Геро потегли на 3 юни, само че незабавно разочарова феновете. Затова и Нова реши да заложи на несъмнено и пусна предаването на началник Иван Манчев на мястото на " Скрита идентичност ".

Вчера от Нова телевизия публично оповестиха, че шоуто, продуцирано от Маги Халваджиян завършва своя първи сезон тази седмица и че можем да го гледаме от понеделник до петък. Само няколко часа по-късно обаче програмата бе заменена и в 20.00 часа бе поставена Черешката, написа " Хотнюз ". 

Така феновете не можаха да видят играта на осигурител, същински следовател и учителка са измежду участниците, които ще се впуснат в атрактивно следствие за 100 000 лева, разпознавайки специалностите на мистериозните персони против тях. В формалното известие се споделя още, че следва и втори сезон на " Скрита идентичност ", само че той надали изобщо ще бъде излъчен предвид на предварителното събаряне на предаването.

Иначе поради масираната рекламна акция " Скрита идентичност " притегли вниманието на феновете с първия се епизод. Нова малкия екран регистрира огромен триумф. Шоуто победи съперниците си от Би Ти Ви с 4,7 пункта по рейтинг във възрастовата група сред 18 и 59 години. Зрителите изгледаха предаването единствено с цел да открият, че то е цялостно отчаяние. Нито е толкоз помпозно, колкото се очакваше, нито е толкоз занимателно, нито е увлекателно, тъй като всичко в него зависи от голото налучкване. Няколко индивида излизат пред състезателя, който би трябвало да познае с какво се занимават, като не му дават съвсем никаква информация за себе си. И това е всичко.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР