Бен Шелтън (световен номер 14) е новото попълнение в отбора

...
Бен Шелтън (световен номер 14) е новото попълнение в отбора
Коментари Харесай

Стана ясно четвъртото име в Световния отбор за тазгодишния тенис спектакъл на Laver Cup

Бен Шелтън (световен номер 14) е новото попълнение в тима на Света за Laver Cup. Демонстаривната отборна конкуренция ще се организира през тази година в берлинската зала " Uber Arena ". Досега селекцията на Европа има 4 победи в 6-те издания на надпреварата, само че момчетата на Джон Макенроу надделяха тези на Бьорн Борг през последните две години.

Любопитното е, чв двамата именити капитани за последно ще изпълнят своите отговорности, след което ще бъдат сменени от Яник Ноа (Европа) и Андре Агаси (Свят), които ще бъдат показани по време на шампионата, а Роджър Федерер (основател на формата) също ще участва в немската столица.

Досега уредниците бяха оповестили имената на четирима състезатели от отбора на Европа - Александър Зверев, Рафаел Надал, Даниил Медведев и Карлос Алкарас, а от през днешния ден към този момент и Световната селекция разполага с тъкмо толкоз тенисисти, откакто 1/2-финалистът от US Open и първенец от Токио се причислява ( това ще е второ негово участие) към към този момент оповестените Томи Пол, Тейлър Фриц и Алекс Де Минор.

Надпреварата ще се организира сред 20 и 22 септември, а занапред ще стават ясни имената на останалите четирима тенисисти, които ще се включат в тазгодишното шоу.

LAVER CUP 2024 ⏳️

Team Europe
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР