Примата на фолка Глория използва слънчевите февруарски дни и се

...
Примата на фолка Глория използва слънчевите февруарски дни и се
Коментари Харесай

Глория се зареди с енергия на Рупите

Примата на фолка Глория употребява слънчевите февруарски дни и се наслаждения на прелестна разходка. За мястото, което изпълнителката посети, от години се знае, че е обгърнато в тайнствен ореол.

Става въпрос за живописната околност " Рупите ", която е обвързвана с пророчицата Баба Ванга и носи на всеки клиент богат енергиен заряд.

Всеки човек, посетил в миналото тази околност, я дефинира като малко парченце от парадайса, което изпълва с чувство за великолепие и душевно успокоение.

Именно по този начин подейства и на Глория, която посети Рупите в компанията на своята майка, най-хубавият и другар - гримьорът Борислав Соколов - Мис Бони и неговата майка, която означи своя рожден ден.

" Магията и силата на Рупите,винаги ме карат да се връщам тук! " - написа гласовитата звезда и разгласява фотография, под която заваляха стотици похвали за съвършената и визия.

Глория мина през тежък интервал, защото се болести с ковид и се наложи да влезе по неотложност във ВМА,припомня уеб сайтът Тrafficnews. За благополучие към днешна дата наподобява, а очевидно и се и усеща изцяло възобновена. През трудността мина и нейната майка, която през днешния ден също е в съвършено здраве.

Съвсем скоро Глория ще стане баба за първи път в живота си. Всеки момента се чака нейната щерка Симона Загорова да роди момиченце от половинката си Дани Милушев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР