Движението на влаковете по жп линията Централна гара – Филипово

...
Движението на влаковете по жп линията Централна гара – Филипово
Коментари Харесай

Ще се затапи ли още Смирненски? От юни тръгват влаковете по линията за Филипово

Движението на влаковете по жп линията Централна гара – Филипово се чака да бъде възобновено на 1 юни. Това значи, че след 6 месеца, през което прелезите по бул. „ Копривщица “ бяха в режим с непрекъснато вдигнати бариери, ще се промени.
Прочетете още
Обичайно влаковете, което минават през трасето, основават извънредно стеснение и тапи по бул. „ Пещерско шосе “, бул. „ Свобода “ и бул. „ Копривщица “. Често те минават през пиковите часове заран и вечер.

В същото време сега „ Пещерско шосе “ е единственият вход към квартал „ Христо Смирненски “. Оттам са пренасочени и 5 автобусни линии поради затварянето на бул. „ Хаджи Димитър “.   Очаква се на 15 юни придвижването по булеварда бъде пуснато, само че това значи и две седмици на извънредно затруднено придвижване по  бул. „ Пещерско шосе “.

Датата 15 юни се чака и за отварянето на „ Модър-Царевец “, само че и затварянето на Бетонния мост. От НКЖИ към този момент са подали документи за изваждането на строително позволение, като се чака след изборите на 9 юни, придвижването по моста да бъде спряно.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР