Компанията InWin показа нов компютърен корпус от серията Signature на

...
Компанията InWin показа нов компютърен корпус от серията Signature на
Коментари Харесай

InWin показа екстравагантния корпус Signature с голям извит стъклен панел и огромна поставка

Компанията InWin сподели нов компютърен корпус от серията Signature на Computex 2024. PC боксовете от тази серия се отличават с доста необикновен външен тип и новият артикул не прави изключение. Кутията е направена в открит формат и има редица забавни функционалности.

Ключовата специфичност на 11-то потомство Signature е неговият голям закривен на 180 градуса стъклен челен панел, който се увива към алуминиевата рамка. Стабилността на новия артикул се обезпечава от голяма подложка, която ви разрешава да променяте ъгъла на наклона на кутията.

11-то потомство Signature е проектирано във формат Full Tower. Поддържа монтиране на E-ATX, ATX, Micro-ATX или Mini-ITX дънни платки, в това число и модели платки с намиращи се откъм гърба захранващи конектори.

Новият артикул има седем разширителни слота и е оборудван с две места за 2,5-инчови устройства. На един от страничните панели е изведен един порт USB 3.2 Gen2, два Type-C, два USB 3.2 Gen1, както и чифт 3,5 mm аудио-изходи.

Корпусът поддържа инсталирането на 120 mm вентилатори: три могат да бъдат инсталирани от горната страна и още един откъм гърба. В допълнение, той поддържа работа с LSS нагревател с размери 360 × 65 mm. Има място за него и в предната част на корпуса.

Компанията не загатва нищо по отношение на цената на новия компютърен корпус Singature. Производителят също не споделя и по кое време ще бъде пуснат в продажба.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР