Министерството за работа и пенсии (DWP) публикува актуална информация относно

...
Министерството за работа и пенсии (DWP) публикува актуална информация относно
Коментари Харесай

DWP предоставя актуална информация за реформите на PIP, предлагащи промени в начина, по който се изплащат обезщетения на 3,5 милиона ищци

Министерството за работа и пенсии (DWP) разгласява настояща информация по отношение на спорните промени на PIP, които биха могли да обиден разпоредбите за работа и приходи за 475 000 ищци. Министър от DWP се обърна към въпроси по отношение на плануваното главно преразглеждане на заплащането за персонална самостоятелност (PIP) на фона на опасения по отношение на резултата му върху икономическия пейзаж на Обединеното кралство.

Ползата, която демонстрира удивителните 70 000 нови искове всеки месец и се получава сега от почти 3,5 милиона лица, може да претърпи обилни промени заради внезапно възходящите разноски, считани от Министерството за „ неустойчиви “.

В опит да ръководи тези разноски, DWP обмисля премахването на постоянните месечни заплащания, евентуално заменяйки ги с ваучери и безплатни средства, ориентирани към даване на директна поддръжка като терапия и съоръжение.

Това провокира паника за бенефициентите с увреждания, изключително тези, които зависят от паричните заплащания на PIP з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР