Приказните места по света не спират да ни учудват. Като

...
Приказните места по света не спират да ни учудват. Като
Коментари Харесай

На ресторант като на гости в книжка за оцветяване

Приказните места по света не стопират да ни учудват. Като нетрадиционния ресторант в Лаос, да вземем за пример. Мястото създава чувството, че сте воин в брошура за оцветяване. Впечатление прави, че стените, пода и тавана са изрисувани фрески на древноегипетски знаци в черно и бяло. А всеки, който е по-любознателен, може да научи повече за тяхното значение в местоположението " Sketch Lagos ". Собственикът на ресторанта Михидин Сибилини споделя за концепцията си, в която влага поклон към. Така с изключение на вкусна африканска кухня, посетителите, могат да се насладят и на красиви гледки.

 
               

" Мисля, че всички хора обичат да виждат нещо ново, а не просто ресторант, в който идваш, ядеш и си тръгваш ", споделя Сибилини пред „ Ройтерс “. 

Ако се вгледаме в картините, ще забележим по какъв начин античното изкуство самоуверено подава ръка на актуалните технологии, а усмивката на лицето ни е обезпечена при типа на богове, които държат в ръка не някой скиптър, а телефони и фотоапарати. Завършването на рисунките лишава три месеца, само че резултатът несъмнено си заслужава!

 
               

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР