При всяко свое изказване президентът Радев бламира институциите. Той има

...
При всяко свое изказване президентът Радев бламира институциите. Той има
Коментари Харесай

Депутат от ГЕРБ: При всяко свое изказване президентът Радев бламира институциите

При всяко свое изявление президентът Радев неодобрява институциите. Той има проблеми с демокрацията, Народното събрание, Министерски съвет. При клетвата си в Народното събрание, той се обърна към ръководещите с думите: „ Оостават ви още 10 дни “. А по-късно: „ Демокрацията я няма, само че аз съм определен демократично; не желая да беседвам с Министерски съвет, тъй като програмата ви буксува “ и така нататък Това сподели депутатът от ГЕРБ Маноил Манев в предаването „ Офанзива “ по Канал 3.

„ Призовавам го да отвори Конституцията и да прочете какви права и отговорности има “, съобщи той.

„ Когато в една страна популизмът е трансфорат в политическо оръжие, представяте ли си какъв зов ще се разнесе в България, в случай че сложим камери. Наслушах се на изригвания на неподготвени хора, които изричат една нелепост и тя става факт. Трябва да се вслушваме в специалистите и да пазим демокрацията. Когато зачестят изявленията от леви, че демокрацията им е проблем, ставам обезпокоен “, призна Манев.

Той разяснява предлагането да се глобяват със 750 лв. депутати за неявяване от съвещания на Народното събрание. „ Предложението е на Данаил Кирилов. Аз съм склонен с него. Хватките с кворума са отживели времето си в политическия живот. Моментът в този момент е по-различен от времето на Пламен Орешарски. Нашата страна се нуждае от потвърждаване на стабилността, която имаме. Това може да стане с отговорно политическо държание. Когато се криеш по ъглите и надничаш дали има кворум, заслужаваш наказване “, акцентира депутатът от ГЕРБ.

„ ГЕРБ ще извърши мандата си. Г-н Борисов взема доста сложни решения за положителното на страната “, безапелационен бе Манев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР