Кейти Прайс беше ударена с глоба за паркиране на розовия

...
Кейти Прайс беше ударена с глоба за паркиране на розовия
Коментари Харесай

Кейти Прайс получи глоба за паркиране на розов Range Rover, докато гаджето й Джей Джей Слейтър грабва глобата

Кейти Прайс беше ударена с санкция за паркиране на розовия си Рейндж Роувър, до момента в който новият й другар Джей Джей Слейтър трябваше да следи колата.

45-годишната беше паркирала в Clapham, Южен Лондон, до момента в който записваше подкаст, оставяйки звездата от „ Женен от пръв взор “ Джей Джей да пази извън. Но 31-годишният мъж изпадна в потрес, когато видя блестящо жълт билет, забит в чистачките на предното стъкло, на който с огромни букви пишеше „ Известие за наказателна такса “.

Осъзнавайки какво се е случило, Джей Джей беше забелязан да взема билет, до момента в който говореше с някого по телефона. По-късно той беше изобразен да наподобява тъмен в профил на пътя, до момента в който стоеше в небрежни сиви къси панталони и качулка, евентуално мислейки по какъв начин да каже на Кейти, че има още проблеми с колата. Татуираната телевизионна звезда, който стартира да се среща с Кейти в края на предходната година, когато тя се раздели с някогашния си избраник Карл Уудс, също друсаше мъжка чанта на Gucci под мишница.

Въпреки разликата във...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР