Президентът Румен Радев в петък посети силистренското село Професор Иширково,

...
Президентът Румен Радев в петък посети силистренското село Професор Иширково,
Коментари Харесай

Румен Радев: Сега е българската политическа жътва

Президентът Румен Радев в петък посети силистренското село Професор Иширково, където взе участие в обред за началото на жътвената акция.

" Сега е българската политическа беритба и аз чакам българските политици да бъдат на висотата на упованията на тези хора ", съобщи той. 

По-рано Радев разгласи, че Народното събрание ще бъде свикано с мой декрет на 21 юли, 9 ч. - " по допустимо най-бързия метод, тъй като всички чакаме  да има ясно политическо решение с една дълготрайна вероятност ". 

" Сега е моментът политиците да си свършат работата, да намерят обединяване, да намерят пресечни области на техните ползи, които в действителност да бъдат ползите на всички нас - българите, да продължат демонтажа на порочната система, да се пресекат кражбите, да се укрепи държавността, да намерим най-накрая излаз от икономическата рецесия, от несправедливостта, от бедността, да тръгнем по нов съвременен път за развиване на страната. Очаквам българските политици да бъдат на висотата на упованията на хората ", сподели още президентът.

Той поздрави " ИТН " с изборната победа. Това, което през вчерашния ден те започнаха е в действителност отварянето на вратата към разговор и намиране на консенсус, сподели Румен Радев.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР