Делян Пеевски е истинският победител, успя да надхитри всички. Но

...
Делян Пеевски е истинският победител, успя да надхитри всички. Но
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Концепцията Варненска народна република е много притеснителна

„ Делян Пеевски е същинският победител, съумя да надхитри всички. Но губещите са жителите. Бойко Борисов да не се опасява да излезе и да ръководи със своя другар Пеевски ”, съобщи Настимир Ананиев от „ Продължаваме промяната ”-„ Демократична България ” в ефира на Българска национална телевизия, който остана отвън Народното събрание. На въпрос за какво Бойко Рашков влиза в Народно събрание вместо него, той съобщи: „ Кирил Петков ми се обади през вчерашния ден, само че диалогът е персонален. Има хора, които са по-полезни отвън Народното събрание, и такива, които са по-полезни вътре.

Политиката се прави и отвън, и в Народното събрание, само че е значимо да има хора, които да оказват помощ „ от вътрешната страна ”. Загубиха се доста гласове, не успяхме да разбираем сглобката, само че и не можахме да я довършим. Трябваше да се направи изпитание да има още 9 месеца, с цел да схванат хората за какво се прави това изпитание, безапелационен е Ананиев.

„ Проблемът е, че хората не излязоха да гласоподават. Имаше ужасно доста партии, с изключение на трите огромни, които имаха оферти, само че единствено „ Величие ” изскочи. Една тяхна идея – Варненска национална република, е много притеснителна. В прокремълското пространство у нас изскочи нов план ”, продължи Ананиев.

„ Със сглобката се опитахме да покажем, че промени могат да се случат. Има политическа цена, която платихме. Хората се наскърбиха, и с право ненапълно, тъй като не успяхме да комуникирахме за какво се прави тази сглобка. Имаме информационен проблем ”, призна Ананиев.

На въпрос единна ли е групата на ПП-ДБ, той съобщи: „ Не виждам причина да не е единна. Въпросът е да обясник какво целим като съпротива. "

Според Ананиев партия „ Волт ”също би трябвало ще вземе решение, давайки за образец ДСБ, които ще търсят избор на доверие от своя актив.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР