Мис Вселена Латвия, внучката на Чарли Чаплин и още 12

...
Мис Вселена Латвия, внучката на Чарли Чаплин и още 12
Коментари Харесай

Модната дизайнерка Десислава Тошев с личен рекорд – 14 нейни рокли дефилираха по червения килим в Кан

Мис Вселена Латвия, внучката на Чарли Чаплин и още 12 актриси, модели и всемирски дами от света на киното, модата и шоубизнеса избраха български рокли на „ Caviar Couture “ на тазгодишния кинофестивал в Кан. Три от роклите на Десислава Тошева изгряха на кориците на три авторитетни всемирски списания - „ Grazia “ „ In Style “ и „ Madonna “, а влиятелното фешън издание „ US Magazine “ дефинира неин дизайн за една от най-хубавите визии на фестивала въобще. Частни клиенти от Америка, Франция, Италия и Хонг Конг пък си поръчаха от българката модели за специфични мотиви и Гала вечери. Така със своите 14 дизайна дефилирали по аления килим, българката сложи нов персонален и народен връх. На миналогодишното издание на филм-феста тя се показа с 13 рокли.

С присъединяване си за трета поредна година в самия звезден шоурум, който облича звездите, българката притегли за следващ път вниманието и на най-престижната фешън телевизия в света „ Fashion Tv “. Елитната медия следеше всяка нейна стъпка на лазурния бряг и я излъчваше паралелно с най-големите в сектора. „ Телевизията, която гледах с интерес като дребна, отразяваше всяко мое събитие. Това е още една изпълнена моя детска фантазия, която се сбъдна “, сподели надареният дизайнер и фешън бизнесмен.

Десислава Тошева изрази удовлетворението си и от обстоятелството, че за следващ път нейни модели попадат на кориците на авторитетното списание „ InStyle “. „ За да затвърдиш наличието си там, значи, че си непрекъснат в предлагането на личен жанр и международно качество. Редакторите на медията наблюдават творчеството на българката и отразяват нейни дизайни още с появяването й по международните сцени. Преди време стилистите на списанието разгласиха на корицата си в рокля на българката майката на най-богатия човек в света Илън Мъск – госпожа Мей Мъск, както и внучката на Чарли Чаплин – Кийра. В един от идващите броеве на влиятелната медия ще бъдат оповестени изявление и фотосесия и със самата Десислава Тошева, снимани в хотела в който обичайно отсядат звездите – Мартинес.

Вижте и фото-разказа на Десислава Тошева за блестящите й изяви на кинофестивала Кан 2024, показан на
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР