Президентът присъства на тържествената церемония по откриването на бюст-паметник на

...
Президентът присъства на тържествената церемония по откриването на бюст-паметник на
Коментари Харесай

Румен Радев удостои с почетен знак главен комисар Николай Николов

Президентът участва на тържествената гала по откриването на бюст-паметник на Юрий Захарчук

" Служителите на Главна дирекция „ Противопожарна сигурност и отбрана на популацията “ извършват с чест дълга си в една доста тежка, рискована, само че високохуманна специалност и са почтени наследници на създателя на актуалното противопожарно дело в България Юрий Захарчук ".

Това съобщи президентът Румен Радев на тържествената гала по откриването на бюст-паметник на Юрий Захарчук, издигнал противопожарната работа на София до една от най-хубавите в Европа, оповестиха от пресслужбата на президента. Президентът Радев означи значимия принос на Юрий Захарчук за развиването на противопожарното дело в България с въвеждането на нови способи на работа, които издигат на най-високо равнище подготовката и престижа на българските огнеборци.

По време на формалната гала президентът Румен Радев удостои с Почетен знак на президента шефа на ГДПБЗН основен комисарНиколай Николов за изключителните му заслуги по време на дългогодишната му и виновна работа в системата на пожарната сигурност и отбраната на популацията, както и за неговия професионализъм и безрезервност.

„ Общото сред основен комисарНиколай Николов и Юрий Захарчук е всеотдайността, високият професионализъм и готовността да дадат всичко от себе си в името на България “, акцентира президентът Радев. Той акцентира също по този начин, че дългогодишната работа и професионализмът на основен комисар Николов са скъпо завещание, което е от изгода за активността на Министерството на вътрешните работи, както и за страната ни.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР