Президентът на УЕФА Александър Чеферин прогнозира, че феновете на футбола

...
Президентът на УЕФА Александър Чеферин прогнозира, че феновете на футбола
Коментари Харесай

Президентът на УЕФА: Феновете скоро ще се завърнат по стадионите

Президентът на УЕФА Александър Чеферин предвижда, че почитателите на футбола скоро ще могат да се завърнат по стадионите, макар че все още ограниченията за битка с разпространяването на ковид не разрешават всеобщи събирания на хора.

Всички шампионати и шампионати в Европа без Висшата лига на Беларус бяха прекратени в средата на март, само че Чеферин се надява, че скоро футболът ще се завърне по терените на Стария континент. " Не мисля, че вирусът ще живее постоянно. Мисля, че нещата ще се трансформират по-скоро, в сравнение с доста хора си мислят. Не ми харесват тези апокалиптични възгледи, че би трябвало да чакаме втората и третата вълна или даже петата вълна на вируса. Абсолютно сигурен съм, че положителният остарял футбол с почитатели по стадионите ще се завърне доста скоро ", разяснява Чеферин, който добави, че е подготвен да заложи 1 милион евро, че Европейското състезание ще се организира през лятото на 2021 година.

" Футболът не се е трансформирал след Първата или Втората международна война, няма да се промени и поради този вирус ", добави словенецът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР