Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пред Sportal.bg появилата се

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пред Sportal.bg появилата се
Коментари Харесай

Венци Стефанов за Ники Михайлов: Къде я пише тази глупост?

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разяснява пред Sportal.bg появилата се информация в пресата за трансфер на Николай Михайлов при " белите ". Той приказва и за идното съвещание на Изпълнителния комитет на Българския футболен съюз. Ето какво сподели босът на най-стария столичен клуб:

- Вярно ли е, че Николай Михайлов може да премине в Славия?
- Какво?!? Къде я написа тази нелепост? Няма такова нещо – Славия си има вратари! Изобщо не са водени диалози за Ники Михайлов. Познавам го, добър вратар е, с татко му съм другар, само че за такова нещо не е ставало изобщо въпрос. Освен това за прехвърлянията последната дума е на старши треньора Златомир Загорчич, а него сега го няма в страната. С две думи, става дума за журналистическа небивалица. Някой си пуска ей по този начин измислици за развлечение.

- Къде ще прекарате Великденските празници, които предстоят?
- В София. Трябва да се съобразяваме с напътствията на военачалник Мутафчийски. При Заги в Сърбия нещата са по-строги, само че сърбите са по-корави от нас. По дебели са им главите, само че са и по-корави. Карантината им е тежка, не им е елементарно. Ние сме малко... Иска ми се по някое време да се разреши малко спортистите да спортуват. Това в този момент е пагубно за спорта, за всички. Предполагам, че могат да се измислят някакви разновидности за тренировки по двама, по трима – футболните терени са огромни. Няма потребност да се употребяват съблекални, ще се къпят у дома, щом би трябвало. Два месеца без спорт е доста! А по-късно ги чака над един сезон... Трябва да се намерения и за по-късно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР