Президентът на Славия Венцеслав Стефанов бе много огорчен след загубата

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов бе много огорчен след загубата
Коментари Харесай

Венци: Мачът срещу Септември беше честен

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов бе доста наскърбен след загубата на своя тим от Септември. „ Белите ” водиха с 2:0, само че позволиха цялостен поврат, което породи доста мнения във връзка честността на дуела сред столичните отбори на националния стадион „ Васил Левски ”. Босът на Славия взе отношение и показа, че е подготвен да постави всичките футболисти на Славия на детектор на лъжата, в случай че има превишени залози за мача в петък вечер.

„ Не мога да позная тима ми. Не мога да ви кажа какво става. Сто % знам, че няма никакви нечестни и нередовни работи. Не може да имаш 15 точки задатък и да можеш да изпаднеш. Форматът е безразсъден, само че не е опрощение. Можехме да водим с три-четири гола ”, стартира Венцеслав Стефанов. „ Слушам и виждам какво се приказва, само че човек, който схваща от футбол може да си направи заключения, че тук нещата не са свързани с такива работи. Сега контрата остава във мен ”, продължи босът на Славия.

„ Най-лесно е да се ревизира в буукмейкърските къщи дали има
залози, дали има покачване на залозите и тем сходни неща. Ако няма такова нещо, би трябвало да си върнете думите обратно и да ми се извините. Ако има нещо сходно, тогава можем да търсим дали има провинен, само че аз не виждам от тези футболисти на Славия някой, който може да се занимава с сходни неща. Не знам дали някой си дава сметка да кажеш на футболистите – „ Вкарайте два гола, а след това да ви вкарат три ”. След това като началник мога ли да застана пред тях и да изискам нещо? ”, продължи Венцеслав Стефанов. „ В Славия в никакъв случай не е имало такива работи, залагам си главата. Ще бъдат санкционирани за предния мач, както и за този, само че подсигурявам, че няма футболисти, които са играли симулативно. Готов съм всички да сложа на детектор на лъжата, в случай че се окаже, че има повишени залози. Каквото желае да ревизира УЕФА ”, приключи Стефанов.

ВИЖТЕ ВИДЕО ОТ МАЧА ТУК

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР