Полицията започна разследване на смъртта на баба от село Полена,

...
Полицията започна разследване на смъртта на баба от село Полена,
Коментари Харесай

Разследват смъртта на 88-г. жена от Полена, намерена в безпомощнон състояние на Гергьовден

Полицията стартира следствие на гибелта на баба от село Полена, умряла в благоевградската болница. В четвъртък във 02 районно управление (на МВР) – Благоевград е получено известие, че на 6 май с разкъсно-контузни рани по ръцете и краката във ФСМП – Симитли е постъпила за обзор 88-годишна жена от с. Полена, община Симитли, която е настанена за лекуване в МБАЛ – Благоевград, само че в утринните часове на 16 май  е умряла, оповестиха през вчерашния ден от полицията. Пострадалата Ружа Шопова била открита в безпомощно положение в дере край село Полена на Гергьовден.

„ Бабата беше с голям брой разкъсно-контузни рани по скалпа, ръцете и краката, само че беше контактна. На 7 май  я приведохме в операционната. Проведено беше интензивно лекуване, само че по-късно тя изпадна в кома “, съобщи за „ Струма “ завеждащият отделението по реанимация в МБАЛ – Благоевград доктор Росен Стойчев. „ Дали бабата е била нахапана от кучета, каквито подозрения витаят,  със сигурност ще стане ясно от аутопсията, само че раните никога не са били от рухване ”, добави доктор Стойчев.
Назначена е съдебномедицинска експертиза за определяне  причините за гибелта на старата жена, която е предоставена на правосъдния доктор доктор Яни Златин. За случая е известена Районна прокуратура –  Благоевград и е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР