Chelsea Flower Show ще бъде излъчвано по телевизията, посещавано и

...
Chelsea Flower Show ще бъде излъчвано по телевизията, посещавано и
Коментари Харесай

Може ли Chelsea Flower Show да се поддържа?

Chelsea Flower Show ще бъде предавано по малкия екран, посещавано и обсъждано през идната седмица. Разбира се, че е вълнуващо: постоянно е по този начин. Понеделник е за поканени посетители на Royal Horticultural Society и членове на пресата. Това ще бъде денят, в който за първи път ще видя необятната гама от експонати, от орхидеи до японски клен, галактически маргаритки до фини клематиси.

Ще ги прегледам за броя на FT Weekend, наличен онлайн от петък, 24 май. Дотогава поканените на високо ценената и скъпа церемония вечер в понеделник ще са основали корпоративни другарства измежду превъзходните екрани на вътрешния павилион от рози, лалета, божури и тази година уместно увещание, че има други възможности на градския живот: зеленчуци, изложени от She Grows Veg.

Членовете на RHS, които са закупили авансово билети, по-късно ще посетят във вторник и сряда, дните на членовете. От четвъртък до последната ликвидация на експонати в събота следобяд притежателите на публични билети също ще посетят....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР