МЕМФИС, Тенеси (AP) — Мъж от Тенеси беше осъден на

...
МЕМФИС, Тенеси (AP) — Мъж от Тенеси беше осъден на
Коментари Харесай

Мъж от Мемфис получава 80 години затвор за изнасилване на жена година преди убийството на джогъра

МЕМФИС, Тенеси (AP) — Мъж от Тенеси беше наказан на 80 години затвор в петък за обезчестяване на жена година преди да бъде погубен упрекнат в похищение и ликвидиране на учебен преподавател, който бягал рано сутринта.

Клеота Абстън, чиято история на престъпни обвинявания датира от 90-те години, когато той е бил малолетен, получи 40 години затвор за усложнено обезчестяване, 20 години за похищение при усложнени условия и още 20 години за това, че е нарушител, притежаващ оръжие. Присъдите ще текат поредно или една след друга, постанови съдията от наказателния съд на окръг Шелби Лий Кофи.

40-годишният Абстън беше наказан на 12 април за обезчестяване на жена, до момента в който я държеше на мушка през септември 2021 година жертвата сподели, че е била изнасилена, откакто се срещнала с Абстън в обществен уебсайт за запознанства и се съгласила да се срещне с него в жилището му. Жури откри, че Абстън е покрил лицето на дамата с тениска, извел я е отвън жилището и я е изнасилил на задната седалка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР