Президентът на Славия и член на Изпълкома Венцеслав Стефанов коментира

...
Президентът на Славия и член на Изпълкома Венцеслав Стефанов коментира
Коментари Харесай

Венци Стефанов с поредна атака срещу Димитър Бербатов

Президентът на Славия и член на Изпълкома Венцеслав Стефанов разяснява пред " Блиц " изявлението на Бербатов от през вчерашния ден.

" Димитър Иванов Бербатов не е прав. Той е седнал. Вероятно на плажа в Слънчев бряг. Оттам се мъчи да командва парада и в огромните жеги праща свои емисари в БФС.

Ами не си прав, Димитре. Заради зачестили случаи на ковид в БФС в действителност постройката е затворена. Ще бъде затворена и през днешния ден, и евентуално в понеделник ще отвори. Той, горкият, си мисли, че сме се скрили, че поради него никой не желае да отваря. Бербатов какво желае – да му опънем аленото чердже и да го посрещнем с аплодисменти ли? ", съобщи Венци Стефанов.

" Само не разбрах по какъв начин по този начин е избрал 21 септември за дата за Конгреса. Тогава е свободният му ден ли на господина? Ама желал тъкмо и единствено на 21 септември да бъде. То и аз желая и очаквам Шарън Стоун да пристигна в България и да вечеряме дружно, но тя не знае, че ще идва…

Вижте, ще я забележим тази подписка. Ще я проверим дали е достоверна и дали са събрани нужните гласове. Ако е по този начин, ще има ексклузивен конгрес. Той си е избран за февруари, само че за какво Бербатов бърза, за какво толкоз напира, напряко се чудя и се квас. Голям напор, огромен напън ", приключи членът на Изпълкома.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР