Президентът на САЩ не хареса факта, че на изслушванията в

...
Президентът на САЩ не хареса факта, че на изслушванията в
Коментари Харесай

Американският президент мисли да уволни директора на ФБР

Президентът на Съединени американски щати не хареса обстоятелството, че на чуванията в Конгреса Кристофър Рей назова Русия опасност за идните президентски избори, само че не сподели нищо за Китай.  не изключи уволнението на шефа на Федералното бюро за следствия (ФБР), като изрази неодобрение от отговорите му на чуване в комисията по вътрешна сигурност на Камарата на представителите на Съединени американски щати. Президентът на Съединени американски щати сподели това на среща с публицисти във Вашингтон, написа БГНЕС.
Според ръководителя на Белия дом той " не хареса " това, че Рей назова Русия и радикални десни групировки като закани за президентските избори в Съединени американски щати през ноември, само че не сподели нищо за Китай и радикални леви групи. Китай би трябвало да бъде " отпред в листата ", сподели Тръмп. На въпрос дали в този момент ще уволни шефа на ФБР, той отговори, че американската администрация „ обмисля доста разнообразни разновидности “ . Ден по-рано шефът на ФБР съобщи на чуване в Конгреса, че Русия поставя дейни старания да въздейства на американските избори посредством обществени медии и държавни медии, макар че към този момент става въпрос за „ злонамерено въздействие “, а не за офанзиви против предизборната инфраструктура, както беше през 2016 година година. " Русия се пробва по едно и също време да сее раздори и да очерня Джо Байдън ", сподели Рей. Демократичният претендент за президент Джо Байдън е главният противник на настоящия началник на Белия дом.
 Тръмп даде конференция в Белия дом Тръмп даде конференция в Белия дом
Администрацията свърши чудесна работа по предпазването от ковид, съобщи президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп на конференция в Бели...
Кристофър Рей стана началник на ФБР през август 2017 година, откакто Тръмп уволни предходния Джеймс Коми през май същата година, защото той „ не си е приключил работата добре “. По това време ФБР проверява вероятното влияние на Русия върху президентската акция в Съединени американски щати през 2016 година и вероятните връзки сред предизборния щаб на Доналд Тръмп и Кремъл.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР