Президентът на Русия Владимир Путин подчерта важността на подкрепата на

...
Президентът на Русия Владимир Путин подчерта важността на подкрепата на
Коментари Харесай

Путин: Участниците в специалната военна операция трябва да чувстват, че страната е с тях

Президентът на Русия Владимир Путин акцентира значимостта на поддръжката на военнослужещите, участващи в специфична военна интервенция освен от техните близки, само че и от страната, оповестяват съветски медии.

„ Разбира се, когато човек е в условия, когато животът е заплашен, вниманието освен от страна на околните, които се тревожат за него с цялото си сърце, само че и от страна на страната, управляващите е основен миг на мотивация в дейностите на индивида, основен ", сподели Путин в петък на среща с главата на Башкирия Радий Хабиров.

След като изслуша отчета на ръководителя на района за поддръжка на военнослужещите и техните фамилии, Путин означи: " Това, което вършиме, е доста значимо. Говорил съм и не преставам да приказвам за това доста пъти. Много ми е прелестно да отбележа че към хората в Башкирия се подхожда по този метод. Благодаря ви за това, което вършиме в поддръжка на специфичната военна интервенция, за обстоятелството, че приемате поддръжката на фамилиите на нашите момчета, които се борят и пазят ползите на нашата страна, нашия народ в Донбас, на нови територии, толкоз близки до сърцето ви ".

Путин акцентира, че поддръжката е " извънредно значимо нещо " и хората го усещат едвам доловимо.

" Въпросът постоянно даже не е в материалната поддръжка, макар че това постоянно е в основата на живота на хората. Но вниманието, моралната поддръжка е извънредно значимо нещо, това е мотивация, която е извънредно нужна. Хората би трябвало да усетят, че страната е с тях страната ги поддържа и схваща ролята и задачата, която извършват в границите на специфичната интервенция ", разяснява още Путин.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР