Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис е главният фаворит, който

...
Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис е главният фаворит, който
Коментари Харесай

Босът на Наполи ще възражда фалиралия Бари

Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис е основният любимец, който ще опита да възроди банкрутиралия преди седмици тим на Бари. Днес в 13:00ч. ще изтече срокът за подаване на предложения за закупуването на контролния пакет в клуба, а притежателят на партенопеите е първи в листата, изпреварвайки своя сътрудник от Лацио Клаудио Лотито

Информацията бе оповестена от Gazzetta dello Sport и Repubblica, само че към момента липсва удостоверение от Де Лаурентис. Интерес към Бари имаше и от други президенти на клубове от Серия “А”. Кандидати да оглавят клуба бяха още притежателят на Сампдория Масимо Фереро и президентът на Дженоа Енрико Прециози.

#premiumsport#Bari, #DeLaurentiis in pole position. https://t.co/hDoPMvFcPx
— PremiumSportHD (@PremiumSportHD) 31 юли 2018 година
По устав не се позволява президентът да взе участие, да управлява или да управлява по пряк или косвен път повече от един тима на професионално равнище. Ето за какво в този момент Де Лаурентис е показал своята оферта и е подготвен да възроди " петлите ". Отборът на Бари ще стартира присъединяване си от Серия “D” и цялото население на града е въодушевено да има президент като притежателя на Наполи, който за период от 10 години изведе “адзурите” от Серия “C” до Шампионска лига.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР