Президентът Доналд Тръмп призна, че носи известна отговорност за щурмуването

...
Президентът Доналд Тръмп призна, че носи известна отговорност за щурмуването
Коментари Харесай

Тръмп признал, че носи отговорност за щурма

Президентът Доналд Тръмп призна, че носи " известна отговорност " за щурмуването на Капитолия от негови последователи предходната седмица. Това декларирал водачът на републиканското малцинство в Камарата на представителите на Съединени американски щати Кевин Маккарти пред свои сътрудници съпартийци, заяви Ройтерс, като се базира на двама души, участвали на брифинга, съобщи Българска телеграфна агенция.

Маккарти, който е уверен, че Тръмп е виновен за насилието, споделил детайлности от телефонен диалог с него, по време на прочувствен двучасов телефонен диалог с републиканци, доста от които не престават да са разграничени по въпроса за насилието в Капитолия, показали източниците.

" Аз бях доста явен с президента. Той носи отговорност за своите думи и дейности ", декларирал Маккарти пред съпартийците си през вчерашния ден, съгласно един от източниците. " Попитах го персонално през днешния ден дали носи отговорност за случилото се и той ми сподели, че в действителност носи известна отговорност за случилото се ", добавил Маккарти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР