През уикенда се проведе Националната отчетно-изборна конференция на Младежкото обединение

...
През уикенда се проведе Националната отчетно-изборна конференция на Младежкото обединение
Коментари Харесай

Габриел Вълков е новият председател на Младежко обединение в БСП

През уикенда се организира Националната отчетно-изборна конференция на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия. Мероприятието имаше за цел да избере нов водач на младите социалисти. За поста имаше двама претенденти - ръководителят на столичната младежка организация на Българска социалистическа партия Габриел Вълков и членът на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия Станислав Стоенчев.

Близо 300 делегата участваха в конференцията, като Габриел Вълков завоюва със 163 гласа против Станислав Стоенчев, който получи 106 гласа.

“Първата ни задача след тази конференция е обединяване на организацията - за мен няма " съпротива " и " управление ", няма " про " и " анти " или " врагове " и " другари ". Всеки член на МО в Българска социалистическа партия е човек, чието развиване е значимо за мен. Искам да благодаря на всички членове на обединяването, които през последните месеци ме подкрепяха и помагаха на моята кандидатура. Обещавам, доверието ви в никакъв случай не е било даденост за мен! Предстоят ни вълнуващи две години, уповавам се след тях да погледнем обратно и да се гордеем с постигнатото!” - показа Вълков пред делегатите на конференцията след успеха.

През идващия месец новият водач на младите социалисти ще би трябвало да показа проект за работа на организацията и екипа, с който ще работи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР